Cafetaria succes Norg

Vacature bijbaan
contact

Vacature horecamedewerker Succes bijbaan (uren in overleg)

Hou jij van afwisseling en een gezellig team? Weet jij daarnaast als geen ander hoe je service verleent aan gasten of wil jij dit graag leren? Wij zijn op zoek naar een horeca medewerker voor in ons bedrijf Cafetaria Succes Norg.

Wat ga je doen?

Als allround horeca medewerker voer jij veel verschillende werkzaamheden uit. Cafetaria Succes in Norg is een gezellige en nette snackbar. Wij hebben een ruim aanbod aan heerlijke gerechten en willen de beste service verlenen. Hierdoor zijn je werkzaamheden ook erg afwisselend.

Jij bent o.a. verantwoordelijk om onze gasten volledig te verzorgen tijdens hun verblijf in ons bedrijf en onze gasten voorzien van heerlijke gerechten, snacks en ijsjes behoren tot je werkzaamheden.

Als horeca medewerker heb je dus veel afwisseling in je werk en moet je af en toe flink de handen uit de mouwen steken. Met ons gezellige team begeleiden wij jou goed en leren je graag alle fijne kneepjes van het vak. Hierdoor zijn de drukke momenten voor jou geen probleem. Tegenover jouw harde werk staat natuurlijk een goed salaris, een fijne en gezellige werkplek.

Wie ben jij?

  • Je houdt overzicht op drukke momenten, spitsuur is voor jou geen probleem!
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent servicegericht en bent pas tevreden als de gasten met een glimlach de deur uitlopen

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris (marktconform)
  • Fijne en behulpzame collega
  • Een goede balans tussen werk en privé
  • afwisselende baan voor minimaal 6 uren per week (in vakanties zijn er zeker meer uren beschikbaar)

Ben jij enthousiast over de vacature van horeca medewerker? Reageer dan snel via info@cafetariasucces.nl of 0592-61805 en wij zullen z.s.m. contact met jou opnemen om verder kennis te maken (ervaring is geen vereiste).

Na je schooldag lekker aan het werk? Dan is dit zeker wat voor jou!