#
# # # # # # # # # # # #

Onze kracht, achtergrond 

Cafetaria Succes is al meer als 50 jaar actief in de bereiding van ijs en snacks. Wat ooit begon in een klein voorkamertje is nu uitgegroeid tot een van de modernste cafetaria’s en ijssalons in de omgeving. Bekend om de unieke smaak van ons zelfgemaakt softijs, welk recept al generaties geheim gehouden wordt en bij eigenaarsoverdracht doorgegeven wordt aan de nieuwe eigenaar.

Sinds 27 jaar zijn wij de uitbaters van deze prachtige cafetaria. Begonnen in 1993 in de oude vorm met de ijssalon aan de directe ingang en daaraan geschakeld de cafetaria. Begonnen met een klein assortiment van softijs en snacks en in de jaren die daar op volgden, uitgebreid met verse broodjes, shoarma vers gesneden van ’t spit, salades, menu’s, en natuurlijk niet te vergeten de uitbreiding van ons ijsconcept.

Zorgvuldigheid, netheid en vriendelijkheid zijn voor ons vanzelfsprekend, alsmede een goede hygiëne op onze producten.Wij werken in open ruimtes zodat u kunt zien hoe uw product bereid wordt. Wij werken met het allerbeste vloeibare vet en de beste frites die er in de markt te koop zijn. Ook werken wij alleen samen met A-merk  snackfabrikanten, zodat smaak en kwaliteit altijd gewaarborgd is. Onze altijd verse producten worden dagelijks aangevoerd en zijn natuurlijk van de beste kwaliteit.

Ook hebben wij oog voor het milieu, bakken wij in de modernste energiezuinige ovens onze patat en snacks.

Sinds kort filteren wij ons vet op een revolutionaire wijze zodat er nog minder schadelijke stoffen in de voedselstroom terecht komen. Door middel van hoge druk persen wij ons vet door een speciaal ontwikkeld filter , microdeeltjes  bestaand uit schadelijk koolstof die op de traditionele manier niet uitgefilterd worden worden nu uitgefilterd zodat ons vet nog schoner is.
We gebruiken geavanceerde apparatuur voor koelen en vriezen en een gedeelte van onze apparatuur is reeds omgezet naar energiezuinig en volgen er dit jaar meer. Uiteraard bakken wij onze producten in vloeibaar vet (minder verzadigde vetzuren), dat beter is voor uw gezondheid.

Cafetaria Succes al meer dan 50 jaar een begrip in Noord Nederland!

#
#

Een uitdagende baan in een drukke moderne cafetaria.

Door de drukte binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar zowel full-time als part time medewerkers.
  • Goede verdiensten.
  • Voor 20-30 uur per week.
  • Werktijden in overleg.
  • Met carrière kansen in functie en loon.
  • Uitdagende baan met prettige werktijden.
De medewerkers die we zoeken zijn: Flexibel; Klant en service gericht; Vriendelijk; Behulpzaam.
Spreekt dit je aan dan zijn we op zoek naar je. Dit is een baan met veel mogelijkheden!
Doorgroei in salaris en functie.
Reageren kan via: info@cafetariasucces.nl
#

Ook nieuw in ons menu!

Toscanelli per bol Patat Stoofvlees Patat Stoofvlees Succes