#
# # # # # # # # # # # #

Innovatie 

Tijdens onze zeer ingrijpende verbouwing is rekening gehouden met de wensen en eisen van de hedendaagse consument. Na veel collega bedrijven te hebben bezocht hebben we uitvoerig nagedacht over de routing, materiaalkeuze en kleuren, hetgeen heeft geresulteerd in de huidige opzet. In samenspraak met de bouwkundige en de architect hebben we vervolgens een eigen concept neergezet inzake de nieuwe invulling van de Cafetaria, het ijssalon gedeelte en de lunchroom die tot dusver nog weinig gebruikt werd.

In tegenstelling tot de huidige trend, namelijk donkere tinten, hebben wij gekozen voor een lichte strakke en frisse uitstraling met gebruikmaking van de allermodernste technieken met betrekking tot de presentatie van snacks en ijs middels LCD-schermen, moderne koelingen en vitrines.

Ondanks de Hi-Tech uitstraling en met een knipoog naar vervlogen tijden, is er een prettige sfeer met een gezellige ambiance ontstaan in de geheel nieuw verbouwde zaak en is het daar prima toeven.

Aan de reactie van onze klanten kunnen we opmaken dat we met gerust vakmanshart weer een plus mogen toevoegen aan het Succes van de Cafetaria!

 

#
#

Een uitdagende baan in een drukke moderne cafetaria.

Door de drukte binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar zowel full-time als part time medewerkers.
  • Goede verdiensten.
  • Voor 20-30 uur per week.
  • Werktijden in overleg.
  • Met carrière kansen in functie en loon.
  • Uitdagende baan met prettige werktijden.
De medewerkers die we zoeken zijn: Flexibel; Klant en service gericht; Vriendelijk; Behulpzaam.
Spreekt dit je aan dan zijn we op zoek naar je. Dit is een baan met veel mogelijkheden!
Doorgroei in salaris en functie.
Reageren kan via: info@cafetariasucces.nl
#

Ook nieuw in ons menu!

Toscanelli per bol Patat Stoofvlees Patat Stoofvlees Succes